Stemmenwerk

Stemmenwerk

IK BEN DE STEM DIE JE ZOEKT

Een voice-over voor een commercial, bedrijfsfilm of documentaire kan je verhaal maken of breken. Een stem is sfeerbepalend en moet ervoor zorgen dat de boodschap overkomt.

Mijn stem heeft inmiddels de A-status bereikt, maar nog steeds benader ik elke opdracht alsof het de eerste is. Elke radio- of tv-commercial, elk tv-programma, elke podcast verdient een stem die het verhaal eer aan doet. En dat kan ik.

Luister naar te tekst

Audio Reel

Commercial

Audio Reel

Acteren

Audio Reel

Zakelijk / Spoken word

Wat anderen zeggen over Roel Fooij:

Explanimations

Voor Explanimations heb je een stem nodig die onderstreept, Soms casual klinkt en dan weer krachtig. Een stem die je publiek bij de hand kan nemen. Kies voor de kwaliteit van synergie voor het beste eindproduct. Die synergie bied ik jou.

Er gaat kracht, rust en zekerheid uit van mijn stem. Niet voor niets komen grote merken als Bosch en Mercedes Benz steeds bij me terug om commercials in te spreken. Ik was jarenlang de zenderstem voor Sport1. Ik neem mijn vak serieus, hoe luchtig ik zaken ook kan brengen. Mijn stem is mijn leven, mijn instrument en mijn business.

Inspreken doe ik op locatie of vanuit mijn goed geoutilleerde thuisstudio. Ik beheers alle facetten van het spreken als geen ander en ben elk jaar goed voor honderden uitingen en opdrachten.

Wil je mijn stem gebruiken om impact te maken met jouw boodschap?