Podcast & Presenteren

PODCAST & PRESENTEREN

Goede gesprekken en unieke verhalen

Als voice-over of als inspreker van een luisterboek probeer je een band op te bouwen met een onzichtbare luisteraar. Dat geldt ook voor een podcast. Je creëert, samen met je gesprekspartner, een intieme setting waarin een samenspel ontstaat tussen jou, de geïnterviewde én de luisteraars.

Ik vind podcasts fascinerend en ontzettend leuk om te maken. Ik heb zelf een podcast, Tree Talks, en ik ontwikkel podcast formats voor bedrijven. Deze branded podcasts worden door mij gepresenteerd of door iemand van het bedrijf, die ik, indien nodig, stemtraining geef.

Waarom een branded podcast starten?

Veel bedrijven hebben moeite een dialoog te starten met hun klanten. Gaan ze weer een saaie brochure drukken? Adverteren op de radio?</p> <p>Mensen luisteren op een compleet andere manier naar een podcast dan naar de radio. Radio is achtergrondmuziek – podcasts worden écht beluisterd. Zodra je ze online zet, kunnen ze gevonden en gehoord worden. Vandaag, morgen én volgend jaar.</p> <p>Maak een podcast. Stop met roeptoeteren en ga de dialoog aan met klanten, experts, medewerkers en collega’s.</p> <p>Ik heb in Amsterdam een goed geoutilleerde studio waar we op korte termijn een branded podcast kunnen opnemen. Met mij of iemand uit je organisatie als host. Het complete programma kan meteen worden geüpload naar populaire platforms als spotify en soundcloud.</p> <p>Wil je liever bij jou op locatie een podcast opnemen? Dan kom ik met mijn professionele mobiele studio jouw kant op.

Een podcast als origineel cadeau

Elk verhaal is uniek. Het is origineel bijzonder waardevol om de verhalen van medewerkers vast te leggen. Is een collega 25 jaar in dienst? Verras hem met een bezoek aan mijn studio; er komt gegarandeerd een goed interview uit dat als podcast niet alleen een fantastische herinnering is voor de jubilaris en de familie, maar ook voor het bedrijf waar hij of zij al zolang aan verbonden is.

Maar het kan ook iets totaal anders zijn. Wordt je Grootmoeder 80? Vraag je je lief ten huwelijk? Alles kan bij mij vereeuwigd in een persoonlijke podcast. Inclusief inleidend gesprek en vragenlijst samenstellen, een half uur durende flowing podcast als eindproduct: 250 euro.

Luister hier naar mijn eigen podcast TreeTalks

AUDIOREEL2023

Hoe krijg je een hele vette reel met gekruid met betrouwbaarheid, suspense, spookyness, hoop en een dikke bassline in dik 45 seconden?

vragen èn wensen voor jouw nieuwjaar.

Nee niet over je ‘levensonderhoud’, daar gaat dit niet over. Wel over waar jij voor GAAT!! Laat deze paar minuten eens goed op je inwerken.. De tekst geeft je ‘andere’ tools voor jouw nieuwe jaar. Doe er je voordeel mee!

Treetalks 17 Patrick Kicken

Patrick Kicken is een fenomeen, midden in de wereld als plagerige hofnar in Nederland en tegelijkertijd een nieuwsgierige vragensteller aan zowat alle grote spirituele leiders van deze wereld, waarin hij ze gewoon van mens tot mens weet te benaderen. Ik praat met patrick over het leven, de ongrijpbaarheid ervan, over omdenken, over alles van Quantumfysics…

Presenteren of modereren van live events

Roel Fooij is meer dan alleen een stem. Ik ben een ervaren interviewer en heb jarenlang geacteerd in series als ‘Onderweg naar Morgen’ en Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarnaast presenteerde en modereerde ik diverse seminars, boekpresentaties en merklanceringen. Een goed voorbeeld hiervan was het modereren, van de uitgave van het boek Dienend-Leiderschap van Inge Nuijten waarvan hiernaast een fragment: