Podcasting

en een opstap naar uw eigen podcast

Er is geen medium wat op dit moment meer in opkomst is dan podcasts.

Podcasts zijn nl intiem, worden ècht bewust beluisterd. Roman Mars, host van de designer podcast '99% invisible' stelt dat één podcastluisteraar net zoveel waard is als tienduizend radioluisteraars,

vanwege die bewuste, intieme beleving.

Podcasts zijn On demand: Je kunt er naar luisteren wanneer je maar wilt, het is veel goedkoper dan radio, je bouwt een band op met je luisteraar, door hem notificaties te sturen bij nieuwe afleveringen en wat nog wel het belangrijkst is: Podcast is nog niet verzadigd, in tegenstelling tot nieuwsbrieven, die bijna allemaal ongelezen in de (digitale)prullenbak belanden.

Hier mijn eigen podcast die helemaal vrij is in zijn vorm en thematiek: Hieronder de beschrijving en een viertal voorbeelden: 

TREETALKS

Okay daar ben je dan, in deze tijd van ongekende technologische vooruitgang die de druk om maar meer en sneller en beter en effectiever te werken alleen maar heeft opgevoerd. Het voelt alsof we allemaal in een soort hogedrukpan zitten.

En dan is ook nog eens alles maar tijdelijk.. Een van de geïnterviewden, Loes Wouterson drukte de meest essentiële vraag daarbij heel mooi als volgt uit: 'Hou verhoud ik mij tot de voorlopigheid'?

Hoe vindt je de rust? Hoe verhoudt jij je tot je werk? Waar vindt je de rust? in de natuur? Daar valt het meest te halen vandaar ook de naam 'Treetalks'. De mooie kant van technologie kan wel degelijk een onderwerp zijn, hoe kan die ons leven makkelijker/fraaier of mooier maken. Gewoon te zijn, simpelweg te zijn en tegelijkertijd meedoen aan het creatieproces, hoe doe jij dat? en hoe vindt je de balans daarin? Dat..is Treetalks!

Treetalks kan 'op locatie' worden opgenomen maar ook in de studio,